Ünlü Şairlerin Sözleri

Çiçek Sepeti

Ünlü Şairlerin Sözleri. Umut ise belki bir şarkı sözünde belki bir hikayede belki bir gülümsemede belki sevdiklerinizin sesinde belki de bir şiir de. Sonra gök kubbeyi alsam da ridâ namıyle kanayan lâhdine çeksem bütün ecrâmıyle.

Unlu Yazar Sair Sozleri Panosundaki Pin
Unlu Yazar Sair Sozleri Panosundaki Pin

ünlü şairlerden istem dışı sigara yaktıran dizeler. şairlerimizin ünlü sözleri görülecek işitilecek tadılacak okunacak yazılacak yapılacak o kadar çok şey birikiyor ki bundan sonra hayatımın bütün bunlara yetişmeyeceğinden korkuyorum. ünlü şairlerin şiirlerinden ölüm sözleri türk edebiyatının önemli şairlerinin ölüme dair şiirlerini ve ünlü yazardüşünürlerin ölüm sözlerini lesley oldaker resimleri ile birlikte derledik.

ünlü sözleri ünlü düşünürlerin ünlü yazarların ünlü şairlerin kısacası sizler için bu elektronik çağda en güzel ünlü sözlerini hazırlamaya çalıştık.

Bedenin yükünü ayaklar taşır. ünlü şairlerden istem dışı sigara yaktıran dizeler. Birisi bana ihtiyaç duyuyor beni arıyordu ilk kez bu dünyaya ait birisi için var olduğumu hissediyordum. Umut ise belki bir şarkı sözünde belki bir hikayede belki bir gülümsemede belki sevdiklerinizin sesinde belki de bir şiir de.